tag:blogger.com,1999:blog-7585980897307317154.post7920340227067120670..comments2022-04-09T14:18:53.444+03:00Comments on Casa Perfetta: Шницели - всичко по четири!Pavlina Petkovahttp://www.blogger.com/profile/16840846765892741922noreply@blogger.comBlogger9125tag:blogger.com,1999:blog-7585980897307317154.post-87649543050112072322014-02-19T16:00:27.126+02:002014-02-19T16:00:27.126+02:00Обожавам ги, Поли! За първи път ги опитах при свек...Обожавам ги, Поли! За първи път ги опитах при свекърва ми, после взех рецептата и толкова често ги правех, че ни омръзнаха :) Подсещаш ме, че пак им е време.Снежанка Драгомирова-Eltihttps://www.blogger.com/profile/05940570868329720837noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7585980897307317154.post-50824300229889854762014-02-18T18:59:39.002+02:002014-02-18T18:59:39.002+02:00Когато приготвям рецепта от блог, никога не бих об...Когато приготвям рецепта от блог, никога не бих обвинила авторът, ако имам провал. А ми се е случвало няколко пъти. просто в блоговете всичко е тествано и приготвено от автора, щом там се е получило, значи и при мен трябва. Тогава знам ,че причината е или в мен или в продуктите. Да, случва се понякога да има пропуски в текста, от толкова писане може нещо да се пропусне, но един два въпроса ще изяснят работата:). И аз съм получавала такива коментари. Не се сърдя на хората, гадно е да си разсипеш продуктите, но не е хубаво да се пишат негативни коментари, а по-добре да се опиташ да откриеш причината, за да не се случи отново. Отклоних се малко:), извини ме! Шницелите изглеждат страхотно и аз съм подготвена с виличка:))) Поздрави и прекрасна вечер!Екатеринаhttps://www.blogger.com/profile/12680327019785266455noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7585980897307317154.post-4836629605092689932014-02-18T12:39:55.210+02:002014-02-18T12:39:55.210+02:00Правила съм ги и стават много вкусни. За разводняв...Правила съм ги и стават много вкусни. За разводняването на сместа - освен това, което пише Роси, честа причина са и сорта картофи. Препатила съм и затова първо настъргвам картофите в отделна купа и ги прибавям последни в сместа, като ги изстисквам от получения сок.<br />Хубав и слънчев ден, Полинка!tilliahttps://www.blogger.com/profile/10460559569692612965noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7585980897307317154.post-90132722825997303422014-02-18T11:01:08.533+02:002014-02-18T11:01:08.533+02:00На мен си ми изглеждат супер вкусни,Линка!
Освен т...На мен си ми изглеждат супер вкусни,Линка!<br />Освен това яйцата са различно големи,киселото мляко-различно гъсто,каймата и тя,особено купешката пълна с вода,така че може при момичето да се е получила по-рядка смес,трябвало е да добави още брашно....но момичето е младо,няма опит с импровизациите и така нещата лесно стават отвратителни :).....всеки е имал грешки,важното е да се учи от тях .<br />Да бодна аз един шницел,че идва обяд :)<br />Прегръдка и хубав вторник,мила!Росиhttps://www.blogger.com/profile/11393530342078180123noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7585980897307317154.post-55472522878641942082014-02-18T10:13:54.407+02:002014-02-18T10:13:54.407+02:00В този вариант не съм опитвала, но не виждам какво...В този вариант не съм опитвала, но не виждам какво може да им се обърка на тези шницели, благодаря за рецептата!veselahttps://www.blogger.com/profile/03988269056813440928noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7585980897307317154.post-13506713441281649882014-02-17T23:28:09.038+02:002014-02-17T23:28:09.038+02:00Всеки с мнението си. Бих опитала печени във фурна ...Всеки с мнението си. Бих опитала печени във фурна (може би върху хартия за печене), защото избягвам пърженето. Поздрави, Поли харесва ми много идеята ти! :)Gergana Lazarovahttps://www.blogger.com/profile/01934127604380151766noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7585980897307317154.post-8371141264755040862014-02-17T02:07:41.669+02:002014-02-17T02:07:41.669+02:00нищо не се получи... спазих всичко абсолютно точно...нищо не се получи... спазих всичко абсолютно точно, но сместта е много течна, направо се разпльокаха в тигана и станаха отвратителни...<br />Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/11154206982024299770noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7585980897307317154.post-45599040852479129822011-07-11T01:31:53.442+03:002011-07-11T01:31:53.442+03:00Не е много, въобще не се усеща, а все пак говорим ...Не е много, въобще не се усеща, а все пак говорим за чаена лъжичка. Бирата е интересно предложение!Pavlina Petkovahttps://www.blogger.com/profile/16840846765892741922noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7585980897307317154.post-11814671471001356672011-07-11T00:38:44.971+03:002011-07-11T00:38:44.971+03:001 ч. л. сода?! не е ли много? А доколкото знам, в ...1 ч. л. сода?! не е ли много? А доколкото знам, в комбинация със зеленчуци, е и нездравословно, още повече, че се и пържат.<br />Вместо киселото мляко и содата, аз слагам 100мл бира. Стават пухкави и много вкусни.Вилиhttps://www.blogger.com/profile/01478257576249431226noreply@blogger.com