Много бързо и вкусно, обичам такива гозби, минаваш през магазина за пет минути, а приготвянето му отнема 30 минути. Благодаря на GoodFood за великолепните рецепти, които винаги ми помагат да реша много бързо какво да сготвя. Това е бързия прочит на боб с наденица, но в много бърз вариант, не е от типичните летни гозби, обаче не е тежко, повярвайте! Зная, че отдавана не съм писала, не ми се сърдете, но следя всички ви и си хапвам от всичките ви вкусотии.
Пикантен боб с наденички!
Продукти:
идея GoodFood
За 3-4 порции
2 големи наденици /разрязах и получих 6 малки/
2 консерви боб в подлютен сос или в доматен сос
1 глава лук
2 скилидки чесън
2-3 с.л. олио
сух риган, черен пипер
магданоз за поръсване
В голям тиган запържваме дребно нарязания лук за минута, добавяме наденичките, като ги запържваме от всички страни.
Добавяме скилидките чесън и двете консерви боб, пълним едната консерва до половината с вода и я добавяме, подправяме и оставяме на тих огън до готовност на наденичките, около 20 минути.
Поръсваме с магданоз и сервираме!
Готови сме и да ви е сладко!
*извинявам се за не добрата снимка, но снимах вечерта, не можех да не ви покажа тази вкусотия.
Пикантен боб с наденички!
Продукти:
идея GoodFood
За 3-4 порции
2 големи наденици /разрязах и получих 6 малки/
2 консерви боб в подлютен сос или в доматен сос
1 глава лук
2 скилидки чесън
2-3 с.л. олио
сух риган, черен пипер
магданоз за поръсване
В голям тиган запържваме дребно нарязания лук за минута, добавяме наденичките, като ги запържваме от всички страни.
Добавяме скилидките чесън и двете консерви боб, пълним едната консерва до половината с вода и я добавяме, подправяме и оставяме на тих огън до готовност на наденичките, около 20 минути.
Поръсваме с магданоз и сервираме!
Готови сме и да ви е сладко!
*извинявам се за не добрата снимка, но снимах вечерта, не можех да не ви покажа тази вкусотия.