неделя, 24 август 2014 г.

Пикантен боб с наденички!

    Много бързо и вкусно, обичам такива гозби, минаваш през магазина за пет минути, а приготвянето му отнема 30 минути. Благодаря на GoodFood за великолепните рецепти, които винаги ми помагат да реша много бързо какво да сготвя. Това е бързия прочит на боб с наденица, но в много бърз вариант, не е от типичните летни гозби, обаче не е тежко, повярвайте! Зная, че отдавана не съм писала, не ми се сърдете, но следя всички ви и си хапвам от всичките ви вкусотии.


    Пикантен боб с наденички!

    Продукти:
      идея GoodFood

    За 3-4 порции
    2 големи наденици /разрязах и получих 6 малки/
    2 консерви боб в подлютен сос или в доматен сос
    1 глава лук
    2 скилидки чесън
    2-3 с.л. олио
    сух риган, черен пипер
    магданоз за поръсване

    В голям тиган запържваме дребно нарязания лук за минута, добавяме наденичките, като ги запържваме от всички страни.
    Добавяме скилидките чесън и двете консерви боб, пълним едната консерва до половината с вода и я добавяме, подправяме и оставяме на тих огън до готовност на наденичките, около 20 минути.
    Поръсваме с магданоз и сервираме!

    Готови сме и да ви е сладко!

    *извинявам се за не добрата снимка, но снимах вечерта, не можех да не ви покажа тази вкусотия.